18 Mart  Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünde Sade tören

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünde Sade tören

Kozan'da  , 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünde korona virüs tedbirleri kapsamında sade bir tören düzenlendi.

Hükümet Konağında düzenlenen törene Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Kozan Şehit Aileleri, Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Topçu Atatürk büstüne çelenk sunması ile başladı.

Çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Daha önce planlanan dernek ziyareti, konuşmalar , şehitlik ziyareti ve şehitler için okutulması planlanan Mevlid-i Şerif korona virüs tedbirleri kapsamında iptal edildi.

Bu haber 1955 kere okunmuştur.
Haber Tarihi: 18.03.2020