60 YILLIK NARENCİYE AĞAÇLARINA SAHİP ÇIKTIK

Kozan Belediyesi atıl durumda olan ve içerisinde 60 yaşın üzerinde portakal ,Limon gibi narenciye ağaçlarının olduğu bahçeye  Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından genel bakım çalışması yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi  Atatürk Parkı -Kilgen Çayı üzerinde yedi dönüm alanda dikili olup tapusu Kozan Belediyesi'ne ait olan içerisinde 60 yaşın üzerinde portakal ,limon gibi ağaçlarının olduğu narenciye bahçesi yaklaşık dört yıldır bakımsız bırakılmış, dikenli bitkiler tarafında ağaçlar tamamen sarılmış, içerisine girilemeyecek duruma gelmiş bir alan haline gelen bahçe Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından genel bakım çalışması yapılarak  yeni proje çalışmalarının uygulanacağı bir mekan haline getirildi.

Mahalle sakinleri ise kaderine terk edilmiş olan narenciye bahçesinde yapılan genel bakım çalışmasından dolayı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 16.08.2019