7200 Metrekarelik Parkın Yapımını Tamamladık

Belediyemizin, "Parklar Yeniden Hayat buluyor" projesi kapsamında, Karacaoğlan Mahallesi'nde başlatılan parkın komple yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamladı.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ün talimatı ile Şantiye ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce, 7 bin 200 metrekare alana yapılan parkta, basketbol sahası, büyük oyun grubu, kafeterya, oturma grupları, yürüyüş yolları, engelli ve normal tuvalet, çeşme, fitness aletleri, havuz ve ekmek büfesi bulunmakla beraber park içerisinde bulunan ağaçların ise korunduğu kaydedildi.

Parkta yapılan son çalışmaları denetleyen  Başkanımız Musa Öztürk, yapılan yeni park ile hemşerilerini soluk alabileceği yeni bir yaşam alanına daha kavuşturmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkanımız, "Göreve geldiğimiz günden bugüne gayretle çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza dinlenebileceği ve aileleriyle birlikte vakitlerini geçirebileceği bir parkı kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine açtıktan sonra, vatandaşlarımızdan parklarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Tıpkı Cumhuriyet Parkı olduğu gibi bu parkımızın da içerisine bir amfi tiyatro kurduk. Böylece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kına, sünnet, nişan ve mevlit gibi organizasyonlarını parkımızda yapabilecekler. Parkımız mahallemize ve Kozan'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Karacaoğlan Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı  Belediyemize teşekkür eden Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sinan Görüş, "Parkımız, Kozan'ın gözde parklarından biri oldu. 7200 metre kare alan içerisine yapılan parkımızdan dolayı  Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk  ve ekibine mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım." diye konuştu.

Yapımı tamamlanan parkın Ramazan Ayı içerisinde iftar programı ile açılışı yapılacak.

Haber Tarihi: 28.05.2018