"Adana Kafası "Dizi çekimleri  Kozan'da çekilecek

"Adana Kafası "Dizi çekimleri Kozan'da çekilecek

Eylül ayında çekimleri başlayacak olan " Adana Kafası " dizi çekimleri için Dizi oyuncularından Emin Ersin Sevindik ve Dizi yapımcısı Serkan Erkan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret ettiler.

Kozan'ın tanıtımı için dizi çekimlerinin bir çok bölümünü Kozan2da  çekeceklerini belirten Yapımcı Serkan Erkan  Kozan dizi çekimleri için ideal bir yer.Ne ararsan var.Tarih,Turizm,çekim yapılacak alanların bir çoğu ilçemizde var.Onun için Adana Kafası isimli dizi çekimlerini Kozan'da çekeceğiz."dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise Kozan'ın tanıtımı için elimizden  gelen gayreti gösteriyoruz.Kozanın tanıtımı için dizi çekimleri önemli onun için Belediye olarak gereken desteği dün verdiğimiz gibi bugünde vermeye devam edeceğiz.

Haber Tarihi: 09.08.2019