Ağlıboğaz Mahallesi’nde Yol Kenarlarındaki Ağaçlar Budandı

Belediyemiz tarafından Ağlıboğaz Mahallesinde yol güzergâhlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçlarda budama çalışması yapıldı.

Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yol güzergâhlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçlarda budama çalışması yapıldı. Ağlıboğaz Mahallesinde yapılan budama çalışmaları ile ilgili sürücüler ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Ağlıboğaz Mahalle Muhtarı Cengiz Büyüköztürk, ağaçların budanması ile sürücüler için yol görüş açısının daha da genişlediğini belirterek, "Yol kenarlarındaki ağaç dallarından dolayı sürücülerimiz sıkıntı yaşıyordu. Yola salkan dalları vatandaşların isteği doğrultusunda kesiyoruz. Sağ olsun belediye yetkilileri talebimiz üzerine bu durumun önüne geçmek için budama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımız Kazım Beye ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Kazım Özgan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 30.05.2019