Başkan Özgan'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolasıyla mesaj yayınladı.

Başkan Özgan mesajında engelliler gününün, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edildiği hatırlattı.

Başkan Özgan Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir, engelli olmanın bir engel olmadığı şehir inşa etmek amacıyla belediye olarak biz üzerimize düşün bütün görevleri yerine getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz?Unutmamalıyız Hepimiz bir engelli adayıyız diyerek engelli vatandaşlarımızın gününü kutladı.

Haber Tarihi: 02.12.2019