Başkan Özgan Müteahhitlerin Sorunlarını Dinledi

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ilçede bulunan müteahhitler ile  bir araya geldi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda  ilçedeki müteahhitler ile inşaat sektörünün sorunlarının  masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Özgan müteahhitlerin yaşamış oldukları sıkıntıları dinleyerek çözüm noktası üretmeye çalıştı.

Kozan'da inşaat sektörünün rahat bir nefes alabilmesi ve sektörün yeniden canlanması için neler yapılabilir konusunu müteahhitler ile değerlendiren Başkan Özgan ve müteahhitler fikir alışverişinde bulundu.  Oldukça verimli geçen toplantı sonunda ilçedeki müteahhitler Başkan Mimar Kazım Özgan'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek zaman zaman böyle toplantıların faydalı olacağını ifade ettiler. Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ise toplantıya katılan müteahhitlere teşekkür ederek inşaat sektörünün sorununa Kozan Belediyesi olarak neşter vurmak için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini  ifade etti.

Haber Tarihi: 26.02.2020