Başkan yardımcımızın aracına  saldırı

Başkan yardımcımızın aracına saldırı

Belediye Başkan Yardımcımız Adem Saygıcak'ın aracına kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından saldırıda bulunuldu.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda iki şüpheli gece geç saatlerde geldikleri Başkan Yardımcısının oturduğu apartmanının bahçesinde park halindeki 01 Y 5195 plakalı aracın lastiklerini şişleyerek araca zarar verdiler.

Başkan Yardımcımız  Saygıcak aracının lastiklerini kesilmiş vaziyette görünce durumu emniyet güçlerine bildirdi.

Polis, araçta inceleme yaparken çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Güvenlik kameraları görüntülerinde iki kişinin bir otomobil ile gelerek aracın lastiklerini şişleyip aracın yanından uzaklaştıkları görülüyor.

Zanlıların geldikleri araçtan indikten sonra yüzlerini gizleyerek olay yerine geldikleri başkan yardımcısının aracının lastiklerini şişleyip olay yerinden uzaklaştıkları güvenlik kameralarınca tespit edildi.

İki kişinin kimliğinin belirlenmesi için polis çalışma başlatırken araç sahibi Belediye başkan yardımcımız Adem Saygıcak şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Haber Tarihi: 13.09.2019