Başkanımız, "Adana İYİ olacak, Kozan İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak."

Belediye Başkanımız Musa Öztürk Millet İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Koca'nın secim bürosu ve aday tanıtım programına katıldı.

"Biz millet olarak et ve tırnak gibiyiz"

İYİ Parti'den Millet İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Koca'nın secim bürosu ve aday tanıtım programında 'Kozan'ın Gururu' sloganlarıyla kürsüye gelen Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "Biz millet olarak et ve tırnak gibiyiz, dünde ayrılmadık bugünde ayrılmadık, yarında ayrılmayacağız. Yarınlar bizim. Onun için 31 Mart'tan sonra bir Nisan. Millet İttifakı'nın semalardan inmeyen o bayrağını hep beraber Allah'ın izniyle göklere çekeceğiz." Dedi.

Başkanımız, "Bugün İYİ Parti'den Millet İttifakı Sarıçam Belediye Başkan adayımız Mehmet Koca kardeşimizin aday tanıtım programına katıldık. Adana'mıza hayırlı uğurlu olsun. Bizleri yalnız bırakmayan Sarıçamlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Adana İYİ olacak, Kozan İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak." Diye konuştu.

Millet İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Koca'nın Aday tanıtım ve seçim bürosu açılışına İYİ Parti Milletvekilleri İsmail Koncuk, Metanet Çulhaoğlu, CHP Milletvekili Ayhan Barut, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boydavoğu, CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, CHP'den Millet İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar'ın katılımının yanı sıra İYİ Parti ve CHP ilçe başkanları ile binlerce vatandaş  katıldı.

Haber Tarihi: 04.02.2019