Başkanımız İnkılap İlkokulunu Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Musa Öztürk İnkılap İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrecilerle bir araya geldi.

Başkanımızı okula gelişinde okul müdürü Turan Pazarcı ve öğrencileri karşıladı. Öğretmenler ve öğrencilerle uzun süre sohbet eden Başkan Öztürk, öğrencilere eğitim ve meslek hayatındaki deneyimlerini anlattı. Sınıfları gezerek öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkanımız, okul müdürü Turan Pazarcı'dan okulda hayata geçirilen başarılı projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkanımız öğrencilerle bir araya gelmekten ve Kozan'ın en başarılı okullarından İnkılap İlkokulu'nu ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanımız konuşmasında; "Kozanımızın en köklü ve başarılı okullarından İnkılap İlkokulu'na misafir olmaktan çok memnunuz. Yavrularımızla bir araya gelerek onlarla sohbet etme, deneyimlerimizi paylaşma ve sorularına cevap verme şansına sahip olduk. Yavrularımızın eğitimi bizim için herşeyden önce gelir. Okul müdürümüz Sayın Turan Pazarcı ve deneyimli öğretmen kadrosu Kozanımızın, ülkemizin geleceğinin yetişmesinde çok önemli işlere imza atıyorlar. Sayın müdürümüzün ve okulumuzun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ayrıca İnkılap İlkokulu'nun öğrencileri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzattığımız belediyemiz Hayır Çarşısına yıllardır çok büyük destek oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Ziyaretimiz esnasında hazırladıkları yardım paketlerini görme fırsatı bulduk. Özverilerinden dolayı öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum."

Başkanımız okul yönetimine ve öğretmenlere ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkanımız öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber Tarihi: 22.12.2017