Başkanımız, Millet İttifakının Kozan Adayı

MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen  Belediye Başkanımız Musa Öztürk, önümüzdeki mahalli seçimlere İYİ Parti çatısı altında CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifak'ın  Kozan Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Günün birlik zamanı olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "İYİ PARTİ Kozan Belediye Başkan adaylığı için şahsıma teveccüh gösteren başta İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve teşkilatlarına, İYİ PARTİ Kozan İlçe başkanlığımıza ve yönetimine, değerli Kozan halkına teşekkürlerimi sunarım. Şimdi zaman birlik olma zamanı, Kozan İçin birleşme zamanı. Daha çok çalışacak ve başaracağız." Dedi.

Başkanımız, "İyi Parti-CHP Kozan Adayı benim. Eskiden AK Parti'ye, MHP'ye ve diğer partilere oy vermiş arkadaşlar bizim burası Mevlana kapısı gibi, açın kapıyı kim gelirse gelsin, hoş geldi, Sefalar getirdiler. Sizinde benimde felsefem halka hizmet hakka hizmettir. Neticede biz Kozanlıyız. Kozanlı demek, birlik, beraberlik, vatanperver, milliyetçi demektir. Ayrılıkçı değil, birleştirici demektir." Diye konuştu.

Başkanımız sözlerinin sonunda, "İnşallah 31 Mart'ta nerede kalmıştık deyip hizmete devam edeceğiz."dedi.

Haber Tarihi: 27.01.2019