Başkanımız Öztürk'ten Muhtarlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Musa Öztürk 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yerel yönetimlerin en önemli unsurunun muhtarlar olduğunu dile getiren Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi; "Belediyemiz hizmetlerinin vatandaşlarımıza sağlıkla ve hızlı ulaşmasındaki ana faktör muhtarlarımızdır. Merkez mahalle muhtarlarımızla ve köy muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz ve yapacağımız hizmetler konusunda muhtarlarımızın rehberliğine başvuruyoruz. Şantiye Şefliğimiz ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz başta olmak üzere belediyemizin tüm birimleri ile muhtarlarımız arasında güçlü bir koordinasyon var. Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyorum."

Haber Tarihi: 19.10.2018