Başkanımız Üç Kategoride Yılın Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

Belediye Başkanımız Musa Öztürk, Anadolu Yerel Yönetimler dergisi tarafından üç dalda yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" anketinde, Kozan Belediyesi "Alt Yapı ve Kanalizasyon, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma ve Sosyal Yaşamı Destekleme" Projeleri ile üç  kategoride birinci oldu. Bu yıl 8.si düzenlenen ankette ödül almaya hak kazananların ödülleri, Beypazarı ilçesinde düzenlenecek olan tören ile takdim edileceği bildirildi.
Üç kategoride birinci olarak "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Başkanımız Musa Öztürk konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Eğitimin ve sağlığın faturası olmaz diye yıllardır dile getiriyoruz. Kozan Belediyesi'nin eğitim alanında hayata geçirdiği ve Avrupa Birliği'nden ilk kez destek almaya hak kazandığı Hayat Boyu Eğitim Merkezi Projemiz ile geçtiğimiz yıl yılın başarılı belediye başkanı seçilmiştik. Bu yılda proje ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla üç kategoride listeye girdik ve üçünden de alnımız akıyla çıktık. Neydi bunlar birincisi alt yapı ve drenaj hattı projemizdi. Bu proje sayesinde halkım rahat bir nefes aldı. Çalışmalarımız neticesinde artık hiç bir vatandaşımın evini su basmıyor. Yollarımız gölet haline gelmiyor ve ayakları ıslanmıyor. İkincisi tarihi ve kültürel mirası koruma. Bu proje ile de daha önce yapıcı konağını restore ederek ilçe turizmine kavuşturduk. Şimdi de Çamurdan konağının restorasyon projesini Çukurova Kalkınma Ajansından geçirmeyi başardık. kısa bir süre zarfında restarosyon çalışmalarımız başlayacaktır. Üçüncüsü ise kadınlarımız için kuracağımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi. Daha önce başarı ile tamamladığımız Hayat Boyu Eğitim Merkezi gibi burada da kadınlarımıza özel kurslar verilecek. Bunun neticesinde sertifika alarak iş hayatına atılacaklar.

Bu başarı hepimizin başarısıdır.  Bu başarı tüm ekiplerimiz ile Kozan için halkımız için yaptığımız projelerimizin karşılığıdır.  El birliği yaptık, gönül birliği yaptık ve kısıtlı imkanlarımıza rağmen çabalarımızın karşılığını üç ödül ile taçlandırdık. Allah yaptığımız yapacağımız tüm projelerde başarıya ulaşmayı bizlere nasip etsin inşallah." dedi.

Haber Tarihi: 24.12.2018