Başkanımız Zabıta Halkın Mutluluğu ve Huzurudur Dedi

Belediyemiz zabıta ekipleri Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanımız Musa Öztürk 'ü makamında ziyaret etti.

Belediyemiz Zabıta Müdürü İzzet Kunt, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada" zabıta teşkilatının bundan tam 192 yıl önce kurulduğuna dikkat çekerek, Başkanımız Musa Öztürk'ün talimatları doğrultusunda, mesai kavramı gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalıştıklarını ifade ederek, hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkanımız ise " göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, halkımızın mutluluğu ve huzuru için mesai harcıyoruz. Özellikle belirtmek istiyorum, ilçemizde huzurun sağlanması anlamında zabıta ekiplerimizin özverili çalışmalarına şahit oluyorum. Kendileri bir tek ferdimizi kırmadan, görevlerinden taviz vermeden, çalışmaya devam edecekler. Bu vesile ile başta  zabıta ekiplerimiz olmak üzere tüm zabıtalarımızın haftasını kutluyorum" dedi.

Ziyarette Başkanımız Musa Öztürk, günün anısına zabıta müdürümüz İzzet Kunt'a çiçek takdiminde bulundu.

Haber Tarihi: 05.09.2018