Başkanımızdan Kırsal Mahallelere Ziyaret

Belediye Başkanımız  Kazım Özgan Kıbrıslar mahallesinde Kozan Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak hizmetleri yerinde inceledi.

Başkanımız  Kazım Özgan ,başkan yarımcılarımız Ruhi Gül,Süleyman Şenoğul birim müdürleri ve Saadet Partisi İlçe başkanı Muammer Özçelik ile birlikte Kıbrıslar mahallesini ziyaret etti.

Mahalle muhtarı Mutlu Değirmenci ve mahallenin önde gelenlerin Müslüm Özdemir ile görüşen Başkan Özgan mahalleye yapılan hizmetler ile bundan sonra yapılacak hizmetleri yerinde inceledi.

Başkanımız ; "Kıbrıslar mahallemizin önce yolunu yapmak için iş makinelerimizi getirdik bir kaç gündür makinelerimiz burada çalışıyor.Mahallenin camisi ve diğer yapılacak işler ile ilgili başkan yardımcılarımıza talimat verdim en kısa sürede gerekli işlemler yapılacak".dedi.

Haber Tarihi: 11.11.2019