Başkanımızdan Regaip Kandili Mesajı

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanımız Musa Öztürk, mübarek üç ayların gelişi ve Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Rahmet aylarına girmenin huzurunun, zor bir dönemden geçen İslam alemini birleştirmesini temenni ettiğini dile getiren Başkanımız mesajında "Her gecesi bizler için ayrı hediye olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. İnananlar olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz güç bir süreçten geçiyoruz. Rahmeti, bereketi, feyzi bol bu günlerin ve gecelerin hürmetine Allah'tan birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmesini niyaz ediyorum. Manevi coşkusunu yaşamanın sevincini yüreğimizde ve ruhumuzda hissedeceğimiz üç ayların vatan ve milletimize, hemşerilerimize ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni eder, Regaip Kandilinizi kutlarım." dedi.

Belediyemiz Kandil münasebetiyle ilçede bulunan camilerde camii cemaatine kandil simidi ikramında bulunacak.

Haber Tarihi: 07.03.2019