Başkanımızdan Süt Ürünleri Tesislerine Ziyaret

Belediye Başkanımız Musa Öztürk, Kozan'da faaliyet gösteren Güneydoğu, Veli Gelebek ve Göçerler Süt Ürünleri Tesisleri'ni ziyaret etti.

31 Mart 2019 Mahalli seçimler öncesinde Belediye Başkanımız Musa Öztürk, kentin her noktasındaki temasları devam ediyor. Kahvehanedeki vatandaşlardan tarladaki işçiye, sokaktaki insandan tesiste çalışan işçilere kadar önemli temaslar gerçekleştiriyor.

Güneydoğu, Veli Gelebek ve Göçerler Süt Ürünleri, tesislerini ziyaret eden Başkanımız Musa Öztürk, İlk olarak Güneydoğu Süt Ürünleri sahipleri Osman, Mehmet ve Ramazan Gelebek kardeşlere ait işletmeyi ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi alıp başarılar diledi.

Veli Gelebek Süt Ürünleri ziyareti sonrasında ise Göçerler Süt Ürünleri ziyaretinde de Eyüp Göçer'den bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri esnasında tesislerin sahipleri ve çalışanları tarafından sıçak bir karşılama yapılırken, Başkanımız, tesis çalışanlarıyla da sohbet edip kolaylıklar diledi.

Haber Tarihi: 07.02.2019