Başkanımızdan Yeşilay Haftası Mesajı

Belediye Başkanımız Musa Öztürk, toplumun bütün bireylerinin ve özellikle anne-babaların sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük sorumluluklar taşıdığını belirtti.

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanımız Musa Başkan Öztürk, 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kozan Belediyesi olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi için birçok sosyal projeyi hayata geçireceklerini kaydetti. Tüm bireylerin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini ifade eden Başkanımız, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması çok önemlidir. Genç nesillerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasında kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımız, gençlerimiz sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu manada herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Günümüzde Madde bağımlılığı bir virüs gibi yayılarak birçok eve çok küçük yaşlara kadar girmeye, birçok anne ve babanın canını ve ciğerini yakmaya başladı. Biz de Kozan Belediyesi olarak yapmakta olduğumuz sosyal projeler ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunma gayreti içerisinde çalışıyoruz. Bu düşüncelerle Yeşilay Haftası'nın kutluyor, herkese sağlık ve yaşam dolu bir ömür diliyorum." Dedi.

Başkanımız, "Belediyemiz ev sahipliğinde Yeşilay Haftası kapsamında, Kozan Kalesi ve Amfi Tiyatro alanında yapılan "Yukarı Bakmak İçin Bir Nedenin Var" adlı etkinliğin organizatörlüğünü yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana Şubesi'ni ve tebrik ediyor tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Tarihi: 04.03.2019