Belediyemiz Gedikli'nin Yollarını Yapıyor

Belediyemiz Gedikli Köyünde yol çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Şantiye Şefliği ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kozan Barajı kıyısındaki köyde yol açma, genişletme ve kumlama çalışmaları yapılacak.

Gedikli muhtarı Erdoğan Sericik ve Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu ekiplerin çalışmalarını yakından takip ediyor. Vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda yollarda zemin sıkılaştırma ve kumlama yapılırken bir yandan da yeni yollar açılıyor.

4 gün sürmesi beklenen çalışmalarda ekiplere destek olan muhtar Erdoğan Sericik,  Belediye Başkanımız Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti. Muhtar Sericik açıklamasında kış gelmeden köy içerisindeki yolların bakımının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

5 kamyon, 1 paletli yükleyici ve 1 kepçenin kullanıldığı yol çalışmalarında 10 belediye personeli görev alıyor. Şantiye Şefliğimiz ilçe merkezinde de yağmur suyu drenaj hattı ve asfaltlama hizmetlerine devam ediyor.

Haber Tarihi: 10.10.2017