Belediyemiz Sevgililer Gününde Karanfil Dağıttı

Kozan cadde ve kamu kurumlarında vatandaşlara ve esnaflara çiçek dağıtan Belediyemiz ekipleri Kozanlıların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı.

Kozanlıların yoğun ilgi gösterdiği çiçek dağıtımında Belediye ekiplerimiz vatandaşların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayıp, Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ün selamlarını ilettiler. Sevgililer Günü'nde çiçek dağıtımını memnuniyetle karşılayan Kozanlı vatandaşlar, Millet İttifakı'ndan Kozan Belediye Başkan Adayı olan, Başkanımıza teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Mahalli seçimlerinde başarılar dilediler.

Tüm kadınların bir çiçek olduğunu kaydeden Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayımız Musa Öztürk, "Herkesin sevgililer gününü kutluyor, mutluluklarının daim olmasını diliyorum. Rabbim tüm Kozanlı hemşerilerimin ağız tadını bozdurmasın." açıklamasında bulundu.

Karanfil dağıtımına İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları üyeleride eşlik etti.

Haber Tarihi: 15.02.2019