Belediyemiz yeni dönem ilk meclis toplantısı dualarla yapıldı

Kozan'da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Kozan Belediyesi ilk meclis toplantısını dualar eşliğinde gerçekleştirdi.

Belediyemizin ilk meclis toplantısı, Başkanımız  ve Meclis Üyelerimizin  katılımı ile Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan toplantı Kur'an-ı Kerim okunması ve dualar ile devam etti.

Gurupları adına söz alan parti sözcüleri Kozan'ın hayrına olan her şeyin yanında olacaklarını ifade ettiler.

Daha sonra gündemin ilk maddesi oylamaya sunuldu gizli oylama ile yapılan seçimlerde başkan vekilliklerine Saffet Sarıca ve Mustafa Kütük seçilirken meclis katip üyeliklerine ise Gamze Ataş ve Selçuk Cengiz seçildi.

Başkanımız  gündemin ilk maddesinin ardından ara vererek toplantının Cuma günü saat 10.00'da toplanması için toplantıyı bitirdi.

Başkanımız "Yeni dönemimizin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Temennim odur ki ilçemizin menfaati konusunda tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla tek yürek olalım. Duam odur ki bu mecliste Kozanımızın yararına bir çok kararlara imza atalım. Hayırlara vesile olması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 17.04.2019