Belediyemizden Bayram Öncesi Asfalt Atağı

Kozan'da bulunan bozuk asfalt yollar ile yeni açılan sokaklarda  belediyemiz ekipleri tarafından yama çalışması yapılırken, Varsaklar mahallesi Sırkıntı caddesi Emir bakkalın yanında bulunan sokaklarda asfaltlama çalışması gerçekleşti.

Belediyemiz ilçede ulaşım kalitesinin artması adına Belediye Başkanımız Kazım Özgan'ın talimatları ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün koordinesiyle Belediye şantiye şefliği tarafından Varsaklar mahallesi Sırkıntı caddesi Emir bakkal  yanı Yiğit sokakta daha önce kaldırım çalışması yapılan yolda ekipler tarafında asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Varsaklar mahallesi Yiğit sokak'ta gerçekleştiren çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanımız Kazım Özgan, "Belediyemizin ekipleri halkımızın ulaşım konusundaki yaralarına merhem olmaya devam ediyor. Varsaklar Mahallesi'nde Yiğit sokağın asfaltlama çalışmasına başlayan ekiplerimiz, bir yandan da yama uygulamalarına son gaz devam ediyor" dedi.

Kozan Belediyesi'nin ilçedeki vatandaşların  daha rahat ve konforlu ulaşımı için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Özgan, Kozan'a  yakışmayan her türlü kusuru ve eksikliği tespit edip anında imkanlar çerçevesinde düzeltme yoluna gittiklerini belirtti.

Haber Tarihi: 07.08.2019