Belediyemizden Camilere Temizlik Hizmeti

Belediyemiz camilerin temizlik ve bakımını yapmak için cami temizleme ekibi kurdu. 10 kişilik ekip tarafından camilerin düzenli olarak temizliği yapılacak.

'Modern belediyecilik' faaliyetlerini sürdüren Belediyemiz, cadde ve sokaklarda gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra camilerinden iç kısımlarında genel temizliğin yanı sıra tuvaletler ve abdestliklerinde temizliğini yapıyor. Sosyal Belediyecilik kapsamında kendi görev alanın dışında manevi mekanlara da hizmet götüren Belediyemiz tarihi Hoşkadem Camii'nde başlayarak ilçenin dört bir yanındaki camilerde temizlik hizmeti başlattı.

SOSYAL HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Musa Öztürk,  "Camilerimizde başlatmış olduğumuz genel temizlik çalışması yıl içerisinde gelen talepler doğrultusunda devam edecek. Geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmada ekiplerimiz camilerimizin iç ve dış temizliğini titiz bir şekilde yapmaktadır. İlçemizin tüm camilerinde ekiplerimizce temizlik faaliyeti devam edecek olup tüm bu çalışmaların yanında, kırsal mahallelerimizde de camilerimizi aynı titizlikle temizliği ve gerekli bakımlarını yapacağız. Halkımızın memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

Öte yandan, Belediyemiz ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşları tespit ederek evlerinden temizlik ve bakım ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda gerçekleştirdiği öğrenildi.

Haber Tarihi: 22.02.2019