Belediyemizden Genel Temizlik Çalışması

Belediyemiz  ilçe merkezinde bulunan parklarda başlatmış olduğu genel bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallerde de bulunan parkların genel bakım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Kozan'ın kırsal mahallelerinde Gazi Mahallesi'nde atıl bir durumda olan Atatürk Parkı'nda Belediyemiz hummalı bir çalışma başlatarak parkı vatandaşların yeniden kullanabileceği bir mekan haline getirdi.

Başkanımız Mimar Kazım Özgan, "Vatandaşlarımızın yaşam alanları olan parklarımızın genel bakım çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirirken, peyzaj, temizlik çalışmalarının yanı sıra güvenliğini de en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Gazi Mahallemizde bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil ve Atatürk Parklarında ekiplerimiz genel bir bakım çalışması başlattı. Bu çalışımlar esnasında atıl ve bakımsız bir hal alan Atatürk Parkı temizlenerek ağaçlarda budama ve parkta aydınlatma işlemi gerçekleştirildi. Aynı hassasiyeti tüm parklarımızda gösterdiğimiz gibi vatandaşlarımızın mekanı olan parklar vatandaşların aileleriyle dinlenme alanları olmaya devam edecek" dedi.

Öte yandan Gazi Mahallesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehit Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil Parkı'nda da genel bakım çalışmalarının yanı sıra mahalle merkezinde yabani ot temizliği de yapıldı.

Haber Tarihi: 29.04.2019