Belediyemizden Kanser Hastalarına Moral

Belediyemiz Dünya Kanser Günü dolayısıyla ilçenin çeşitli mahallelerinde ikamet eden kanser hastalarını ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Duru, "Sağlık, insan hayatının en önemli merdiven basamağıdır. Bu bilinçle dünya genelinden giderek artan bir hastalık olan ve toplumda önemli bir sosyoekonomik yükle, bireylerde de maddi ve manevi kayıp ve zorluklara yol açan kanser tedavisi görmekte olan vatandaşlarımızı unutmadık. Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk'ün talimatları doğrultusunda yaşlı, çocuk ve diğer hastalarımızı ziyaret edip, sağlık durumları ile ilgili bilgi alıp moral aşılayıp, yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Hastalarımız bizi karşılarında gördüklerinde memnuniyetlerini ifade ettiler. Kendilerine Allah'tan acil şifalar diliyoruz" dedi.

Belediye ekiblerimizi karşılarında gören kanserle mücadele eden vatandaşlar ise Belediye Başkanımız Musa Öztürk ve ekibine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 06.02.2019