Belediyemizden Öğrencilere Jest

Belediyemiz yarıyıl yıl tatilinin tamamlanmasıyla Mevlana İlkokulu'nu ziyaret edip karne hediyesi verdi.

Okulun ilk günü Belediyemiz tarafından Mevlana İlkokulu'na yapılan ziyarette, öğrencilere eğitim-öğretim ve spor amaçlı birtakım hediyeler takdim ettiler.

Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Duru, "Yarınlarımızı emanet edeceğimiz küçük yavrularımızın eğitim ve öğretimlerinin ilk gününde yanlarında olmak istedik. Geleceğimizi inşa edecek olan bu yavrularımızı derslerinde daha başarılı olmaya teşvik etmek içinde Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk'ün talimatları doğrultusunda birtakım kırtasiye ürünleri ve spor malzemesi hediye ederek yanlarında olmak istedik." Dedi.

Öğretmenler ve Öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiye ve bu hizmeti sunan Belediye Başkanımız Musa Öztürk ekibine teşekkür ederek onlara olan güveni boşa çıkarmayacaklarını söylediler.

Haber Tarihi: 05.02.2019