Belediyemizden Sanayi Sitesi’nde Temizlik Çalışması

Başkanımız  Mimar Kazım Özgan'ın talimatları doğrultusunda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü,  Büyükşehir itfaiye, Şantiye Ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından koordineli olarak Kozan Küçük Sanayi Sitesi içerisinde temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Belediye şantiye ekipleri tarafından sanayi sitesi içerisinde bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan moloz yığınları ve çöpler iş makineleri yardımı ile kamyonlara yüklenirken temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından da yollar süpürülüp sanayi sitesi içerisindeki çöpler toplandı. Büyükşehir İtfaiye ekipleri site içerisindeki yolları sulanırken park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından ise sanayi sitesi çevresinde bulunan ağaçların uzayan ve site içerisinde trafiği engelleyen dallar budandı.

Kozan Küçük Sanayi Sitesi esnafları ise Kozan Belediyesi tarafından küçük sanayi sitesi içerisi ve çevresinde yapılan hummalı çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkanımıza  ve personellerine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 01.07.2019