Belediyemizin Mevsimlik  Çiçek Dikimi Devam Ediyor

Belediyemizin Mevsimlik Çiçek Dikimi Devam Ediyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz mevsimi ile birlikte kendi serasında ürettiği mevsimlik çiçekleri park alanlarında dikimine devam ediyor.

Başkanımız Mimar  Kazım Özgan, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde başlatılan mevsimlik bitki dikimi çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Başkanımız , "Mevsime uygun olarak ilçe genelindeki parklarda bitki dikimini bir süre önce başlatmıştık. Daha güzel ve daha yeşil bir Kozan için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçe genelinde yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda çim dikiminin yanı sıra Horoz İbiği, Reyhan, Petunya, Kasımpatı ve Bodrum Papatyası türlerindeki çiçekleri toprakla buluşturuyoruz." dedi.

Alparslan Türkeş Parkı'nda yapılan çiçek dikiminden dolayı parka dinlenmeye gelen vatandaşlar, yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan'a teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 20.06.2019