BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLIYOR

Belediyemiz, "Parklar Yeniden Hayat Buluyor" projesi kapsamında, parklarda yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.  Rauf Denktaş Parkı'nın yenilenmesine müteakip, otogar yanında atıl durumda bulunan parkında  yenilenme çalışmasında sona gelindi.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Mustafa Azgın Otogarı yanında bulunan ve bir süredir atıl durumda bulunan parkta yenileme çalışmasında sona gelindiği kaydedildi. Parkta yapılan peyzaj çalışması kapsamında parkın çevresinde bordür ve parke döşeme çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlanmış, devamında ise park içerisine ağaç, çiçek ve çim dikimi yapılmıştı. Parkın ağaçlandırılmasına müteakip oyun grubu, fitness ve spor aletlerinin de kurulumu gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk; "Bir şehrin yaşam kalitesini artıran en önemli unsur şüphesiz yeşil alan sayısıdır. Bu anlayışla her geçen gün ilçemizde ki atıl ve bakımsız olan parklarda yenileme çalışmalarının yanı sırada yeni park sayısını artırarak halkımızın nefes alacağı ve dinleneceği sosyal alanlar oluşturuyoruz. Yine çocuklarımızın en tabi hakları olan oyun oynama alanlarını oluşturmak ve onlara bu imkanı sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz. Türkeli  mahallemizdeki bu güzide parkın başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan yetkililerimiz yapımı tamamlanan park içerine bir muhtarlık binası ve birde bay bayan tuvaletinin de inşaatına başlandığı belirttiler.

Haber Tarihi: 25.01.2019