Cumhuriyet  Bayramını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 28 Ekim sabahı Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile kutlamalar başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 96. Yıldönümü nedeniyle Kozan´da kutlamalar bir takım etkinlikler ile devam etti.

29 Ekim sabahı Kozan Kaymakamlığında Kaymakam Şafak Gürçam'ın tebrikleri kabul etmesi ile devam etti. Buradaki programa ilçe protokolü ve davetli misafirler katıldı. Kutlamalar daha sonra İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikler ile devam etti.

Buradaki programa ilçe protokolü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. Törenler Kaymakam Gürçam ve Belediye başkanı Kazım Özgan'ın öğrencilerin öğretmenlerin ve vatandaşların Bayramını kutlaması ile başladı.Program daha sonra  saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.Kaymakam Şafak Gürçam'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Kutlamalar daha sonra halk oyunları, bisiklet gösterileri, motorize ekiplerin gösterileri, folklor gösterileri ve günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından çeşitli yarışmalar ile devam etti. Program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından  takdim edildi.

Haber Tarihi: 30.10.2019