Dağılcak Sosyal Tesislerine Saldırı

Kozan Belediyesi'ne ait Dağılcak Sosyal Dinlenme Tesislerinin camları kırılarak zarar verildi. Gerçekleşen saldırıda tesisin camları ve tesis etrafında bulunan bazı araçlarında zarar gördü.

Belediyeye ait sosyal tesisin camlarını kıran ve kimliği tespit edilen şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kozan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Dağılcak Sosyal Dinlenme Tesislerinin restoran bölümündeki camları Öner A.kırarak zarar verdi. Jandarma tarafından gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere ilçe jandarma komutanlığına götürüldü.

Kozan Belediyesi ile herhangi bir ilişiği bulunmadığı öğrenilen şahsın camları neden kırdığı bilinmezken Kozan Belediyesi'nin tesisin camlarını kıran Öner A. adlı şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Başkanımız konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında; "Bu tesisler tüm Kozanlının. Bugün kendini bilmez birileri birilerinin gazı ile Kozanlı'nın kendi parasıyla Kozanlılara ve Çukurova bölgesine hizmet veren Dağılcak tesislerinin camlarını kırarak zarar vermişlerdir. Yapılan bu haince saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Hukuki süreç başlamıştır ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu haince saldırıyı yapanlar yüce Türk adaletinin önünde hesap verecektir." İfadelerine yer verdi.

Durumu sosyal medyadan öğrenen vatandaşlar ise olaya tepki gösterdiler.

Haber Tarihi: 12.09.2019