Ekiplerimiz Asfalt Çalışmasına Aralıksız Devam Ediyor

Belediyemiz,  Kozan'ın tüm mahallerinde başlattığı sıcak asfalt yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini hızla sürdüren ekiplerimiz sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Türkeli Mahallesi'nde devam ediyor. Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Şantiye Şefliği asfalt ekiplerimiz tarafından diğer mahallerden başlatılan ve son olarak Türkeli Mahallesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

Asfalt çalışmalarının tüm ilçeyi kapsayan bir program dâhilinde tüm mahallelerde devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanımız Musa Öztürk; "Daha güzel ve daha huzurlu bir Kozan için çalışmalarımız her alanda tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Türkeli Mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Sıçak asfaltla kaplanan yollarından dolayı mahalle sakinleri ise Belediye Başkanımız Musa Öztürk ve ekiplerimize teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 08.06.2018