Ekiplerimiz yama,kumlama ve parke çalışmalarına başladı

Belediye ekiplerimiz  uzun zamandır ara sokaklarda bulunan çukurlar başta olmak üzere yama çalışmaları ile kumlama ve parke çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, ilçenin dört bir yanında bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları ile ara sokaklarda kumlama ve parke döşeme işlerine  başladı.

Uzun zamandır bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm ilçeye yayarak sürdürdüklerini belirten Başkanımız  Mimar Kazım Özgan , vatandaşların ve sürücülerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama ve yama çalışmaları ile kumlama ve parke döşeme işlerine başladıklarını belirtti.

Başkanımız Kazım Özgan" Kozan'ın dört bir köşesinde yollarımız çukurlardan geçilmiyordu,ekiplerimizce bakım ve onarım çalışması gerçekleşiyor. Bakımlı, temiz ve nezih mahallerimiz, caddelerimiz ve sokaklarımızla daha yaşanılır bir Kozan için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek."dedi.

Özgan, asfalt çalışmalarının aciliyet sırasına göre belirlenen programlar dâhilinde sürdüğünün altını çizerek, Kozan'nın bütün mahallelerinde çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Haber Tarihi: 18.04.2019