Elazığ İçin Tek Yürek Oluyoruz Kampanyası

Elazığ'da meydana gelen ve  6.8 şiddetindeki depremin ardından Kozan Kaymakamlığı bir mesaj yayımlayarak "Elazığ İçin Tek Yürek Oluyoruz" kampanyasını başlatarak deprem mağduru Elazığlılara yardım için Kozanlı vatandaşlara çağrısında bulunuldu.

Kozan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada Kaymakam Şafak Gürçam'ın şu ifadelerine yer verildi; "Merkez üssü Elazığ olan kentimizde hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi ve Kozan Kent Konseyi öncülüğünde "Elazığ için tek yürek" oluyoruz. Kozan kent müzesine getirilen battaniye bozulmayacak gıda. Bakliyat, konserve, çocuk bezi ve maması, el feneri, pil, sıvı el sabunu, çay şeker vb. Yardımlarınız Elazığ da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kozan kent müzesi 24 saat açık olup yardımlarınızı bekliyoruz."

Haber Tarihi: 27.01.2020