Engelleri aşan genç, başkanımızdan düğün sözü aldı

Fiziksel engeli bulunan Bayram Keskin ve Sümeyye Baysu isimli engelli gençler birbirlerine gönüllerini kaptırdılar.

Çiftin engelli olması nedeniyle, aileler evliliklerine karşı çıktı. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen birbirlerine karşı olan sevgilerinden vazgeçmeyen çift, başta aile engelini aşarak onları ikna etmeyi başardılar. Gönüllerin edilmesinin ardından nikâh masasına oturan gençler hayatlarını birleştirdiler.

İçersinde bulundukları maddi sıkıntılardan dolayı düğün merasimini gerçekleştirmekte güçlük çeken, Bayram ve Sümeyye çiftinden haberdar olan Belediye Başkanımız Musa Öztürk gençleri makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette içerisinde bulundukları ekonomik sıkıntıları Başkanımız ile paylaşan engelli gençlerin, düğün masraflarını Başkanımız Musa Öztürk üstlendi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız " aşk engel tanımaz" dedi.

Başkanımız " bu iki pırıl pırıl  gencimiz, gönüllerini birbirlerine kaptırıp evlenme kararı almışlar. Bizlere de saygı duyarak bu gençlerimize destek olmak düşer. Bir dizi ekonomik sıkıntı çeken gençlerin önündeki maddi engeli de biz kaldırıp düğün masraflarını üstleniyoruz. Kozan Belediyesi olarak bugüne kadar sosyal anlamda birçok icraatta bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. Engel tanımayan gençlerimizin mutluluklarına mutluluk katmak bizlerin asli görevidir."diyen Başkanımız gençlere ziyaretin anısına fincan takımı hediye etti.

Ziyaret sonunda Başkanımıza teşekkür eden Sümeyye ve Bayram çifti " başkanımız bizi çok mutlu etti, önümüzdeki tüm engelleri kaldırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, hayal etiğimiz düğünü başkanımız sayesinde gerçekleştireceğiz. Bu mutlu günümüze herkesi davet ediyoruz" dediler.

Bayram ve Sümeyye çiftinin düğün merasimleri 17- 18 Eylül tarihlerinde gerçekleşeceği kaydedildi.

Haber Tarihi: 10.09.2018