Engelli Aşıkların Yüzünü Başkanımız Güldürdü

Belediye Başkanımız Musa Öztürk fiziksel engelli gençlerin düğün masraflarını karşıladı makam aracını ise gençlere gelin arabası olarak tahsis etti.

Aşk engel tanımaz diyerek  yola çıkan fiziksel engelli çiftin düğün merasimi gerçekleşti.

İçersinde bulundukları maddi sıkıntılardan dolayı düğün merasimini gerçekleştirmekte güçlük çeken, Bayram ve Sümeyye çiftinden haberdar olan Belediye Başkanımız Musa Öztürk gençleri makamında ağırlayarak, düğün masraflarının kendisi tarafından karşılanacağı sözünü vermiş idi.

Başkanımız verdiği sözün tamını yerine getirerek, engelli çiftlerin mutluluklarına katkı sağladı.

17 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen düğün merasimi için Başkanımız düğün masraflarının yanı sıra damadın ricasını kırmayarak makam aracını gelin arabası olarak ta tahsis etti.

Gerçekleşen hazırlıkların ardından Başkanımızın makam aracı gelin arabası olarak süslendi. Süslenen makam aracına binen gelin ve damat konvoy şeklinde şehir turu attılar.

Unutamayacakları bir düğünlerinin olduğuna dikkat çeken Sümeyye ve Bayram çifti " Bizlere bu unutulmaz anları yaşatan Başkanımız Musa Öztürk' e minnettarız, Başkanımızın ellerinden öpüyoruz, Teşekkürler Başkanım" dediler.

Hayatı boyunca birçok gencin mutluluğuna şahit olduğunu ve bu çiftimizin ayrı bir güzelliği olduğunu ifade eden Başkanımız Öztürk, " bu iki pırıl pırıl  gencimiz, gönüllerini birbirlerine kaptırıp evlenme kararı almışlardı. Bizler de saygı duyduk ve bu gençlerimize destek olduk. Bir dizi ekonomik sıkıntı çeken gençlerin önündeki maddi engeli de biz kaldırıp düğün masraflarını üstlendik. Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değildir. Kozan Belediyesi olarak bugüne kadar sosyal anlamda birçok icraatta bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. İki tane tertemiz kardeşimiz belli bir engel durumları var ama biz hep diyoruz ki hayatı paylaşmak için engel yoktur. Bu sözün ne kadar doğru bir söz olduğunu bizlere kanıtlayan Sümeyye ve Bayram çiftine ömürleri boyunca mutluluklar dilerim. İnşallah bu evlilik hayatlarına çıkan engelleri de kolayca aşmalarına vesile olacak" dedi.

Haber Tarihi: 19.09.2018