HACIBEYLİ'DE CAMİ BAHÇESİ PARKE İLE KAPLANDI

Belediyemizin, Kozan'ın dört bir yanında hizmetlerini sürdürüyor. Kırsal alanlarda bulunan mahallelerin taleplerini tek tek yerine getiren Belediyemiz camilere de talepler doğrultusunda parke kaplama ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Kırsal alandaki mahallelerin alt yapı sorunları başta olmak üzere birçok sorununu çözen Belediyemiz sosyal alanlar, okullar ve dini mekânlara da hazırlanan program kapsamında değişik hizmetler yapıyor. Hacıbeyli Mahallesi'nde Hacıbeyli Merkez Camisi'nin bahçesinde avlu kısmına 400 metrekare alan parke ile kaplanırken, muhtelif alanlarda yapılan boyama işleminin yanısıra çevre düzenleme çalışması Belediyemiz Şantiye ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekiplerince yapıldı.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk; "Belediye olarak kısıtlı imkânlarımıza rağmen camilerimizden ve okullarımızdan gelen istekleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye gayret ediyoruz.  Hacıbeyli Merkez Camisi'nde yapılan çalışmanın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Belediyemizin mahallesinde yürüttüğü hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Memiş Coşkun ve mahalle sakinleri, camimizin çevresi yazın toz toprak ve kışın çamurdan geçilmez halde idi. Buraya Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk'ten düzenleme yapılmasını istedik. Kozan Belediyesi talebimizi hemen işleme koydu ve hızla çalışmaları tamamladı. Camimizin bahçesi ve çevresi şimdi çok daha güzel oldu. Bu güzel hizmetlerden ötürü  Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Haber Tarihi: 20.06.2018