Hedefimiz Daha Güzel, Daha Yaşanabilir Bir Kozan

Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köylerde Belediyemiz kilit parke taş döşeme çalışması yapıyor. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar ile yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulacak.

Kozan'ın Acarmantaş, Güneri  ve Turgutlu Mahallelerinin sokakları, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı şantiye ekiplerince kilit parke taşı ile döşeniyor. Belediyemiz, şehir merkezindeki imkan ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürüyor. Hizmetin eşit dağıtılmasını amaçlayan belediye, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Kozan Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyor. Mahalle olan köylerde kilit parke taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Her yıl kilitli parke taşı döşeme işleminin program dâhilinde devam edeceği ve bütün mahallelerde parke taşı döşeme işleminin tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde büyükşehir yasasının oluşturduğu kısıtlı imkanlara rağmen önemli yatırımlara imza attık. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması için büyük çaba sarf ediyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Çünkü biz doğru yoldayız ve yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun' diye konuştu.

Öte yandan Karacaoğlan Mahallesi'nde de parke döşeme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Haber Tarihi: 19.02.2019