Horzum Yaylası Yaza Hazır

Belediyemiz, yayla sezonunun yaklaşması dolayısıyla kışın bozulan yolların bakımı ve trafiği engelleyen ağaçların budanması, yabani ot temizliği ve bozulan yolların çalışmalarına Horzum yaylasından başladı.

Belediyemiz  Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şantiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaz aylarında yoğun nüfus artışının yaşandığı Horzum yaylasında cadde ve sokak kenarlarında görüntü engelleyen ağaç dallarını budayarak, artan hava sıcakları sonucu büyüyen ve kuruyan otların kesimini yapıldı.

Yayla sezonu öncesinde Horzum yaylasında birtakım çalışmalar başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanımız  Mimar Kazım Özgan, "İlçemizden yaz sıcakları ile yaylalara göçler başlamakta. Kozan Belediyesi olarak yaylacı vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir yaz geçirmeleri için çalışmalarımıza başladık.  Yayla sezonu öncesinde yaylalarımızda yabani otların temizliği, budama ve bozulan yolların bakım çalışması başlattık. Kozan Belediyesi olarak gayemiz yaylacılarımızın güven içerisinde huzurlu bir yayla sezonu geçirmelerini sağlamak" dedi. geçirmelerini sağlamak" dedi.

Haber Tarihi: 31.05.2019