İlçe Emniyet Müdürümüz Çoban'dan Başkanımıza Ziyaret

Kozan İlçe Emniyet Müdürümüz Uğur Çoban, Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ü makamında ziyaret etti. 4.Sınıf Emniyet Müdürü olan Çoban Kozan'da geçtiğimiz hafta göreve başladı.

Emniyet Müdürümüz Uğur Çoban, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Kozan genelindeki çalışmaları ve denetimleri hakkında Başkanımıza kısaca bilgi verdi. Uğur Çoban, Adana İl Emniyet Müdürlüğünde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü iken Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştı.

Görüşme hakkında kısa bir açıklama yapan Başkanımız Çoban'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanımız açıklamasında; "Uzun yıllar her kademesinde hizmet verme şerefine eriştiğim Emniyet Genel Müdürlüğümüzün hizmet kalitesi ve başarısı gün geçtikçe artmaktadır. Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladığımız şu günlerde Sayın İlçe Emniyet Müdürümüzün ziyareti bizim için çok kıymetlidir. Geçtiğimiz hafta ilçemizde göreve başlayan Sayın Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, Kozanımıza hoşgeldiniz diyorum. Kozan Belediyesi olarak her zaman İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün çalışmalarını destekledik. Bundan sonra da Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin, vatanımıza birlikte hizmet etmeyi bizlere nasip etsin." dedi.

Haber Tarihi: 11.04.2018