İlçemiz Kozan'da Coşkulu Bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kozan'da resmi bayramlaşma programı Özden Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam, Garnizon Komutanımız Binbaşı Ahmet Eroğlu, Kozan Belediye Başkanımız Musa Öztürk, Cumhuriyet Başsavcı vekilimiz Ahmet İzzeddin Kılıç, İlçe Emniyet Müdürümüz Uğur Çoban, kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, odalar ve meslek kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, kamu yararına çalışan dernekler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramların dargınlıkların son bulduğu günler olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "Bayramlar Müslümanlar arasında ki dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu önemli günlerdir dedi.  Zaten dinimizde küslük yoktur. Küslük ne Kozanlı'ya nede bizlere yakışmaz.  Ülkemizde zor günler yaşıyor, en azından bu özel günlerde kavgayı ve dargınlıkları bitirelim. Bu vesile ile siz değerli Kozanlı hemşerilerimin ve İslam Alemi'nin mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimize minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

Birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını belirten Kaymakamımız Şafak Gürçam, bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları, şehit ve gazileri ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, bayram sevinçlerini paylaşmalıyız dedi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kozanlı hemşerilerimin, Ramazan Bayramı'nı en  içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve utlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılar sunarım.

Program daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti.  Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Kaymakamımız Şafak Gürçam ve Belediye Başkanımız Musa Öztürk hastalara acil şifa dileyerek bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri ilçe merkezinde ki programın ardından Gazi Erdal Tanrıkulu'nu, Şehit Mustafa Akar'ın ailesini ve Şehit Ömer Durmaz'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Haber Tarihi: 15.06.2018