İzmir'de "2.Adana Tanıtım Festivalinde" Kozan'ı tanıttık

Kozan Belediyesi olarak bu yıl 2.si düzenlenen 2.Adana Tanıtım Festivalinde Kozan'ı tanıttık.

İzmir Adanalılar Güç birliği Derneği tarafından bu yıl 2.düzenlenen festival 17 -22 Eylül tarihleri arasında İzmir İncir altı Demokrasi Meydanında gerçekleşti.

Kozan Belediyesi olarak tanıtım standı açarak İlçenin tarihi ve kültürel yerler ile yöresel ürünler ile Binboğa Bal ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Kozan Belediyesinin tanıtım standına İzmir ile çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş ziyaret ederken İzmir'de ki Adanalılarda yalnız bırakmadı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; "Kozan'ın tanıtımı için İzmir'de 2.Adana Tanıtım Festivaline katıldık.Festivalde Kozan'ın markası olan Binboğa Bal ile birlikte standımızı açarak Kozan'ın tarihi Kültürel ve yöresel ürünlerini tanıtma fırsatı bulduk.Kozan'ın tanıtımı için Belediye olarak elimizden gelen gayret ve çabayı sarf ediyoruz,Edeceğiz."Dedi.

Haber Tarihi: 24.09.2019