Kapanan köy yoları Belediye Ekipleri  tarafından açılıyor

Kapanan köy yoları Belediye Ekipleri tarafından açılıyor

Kozan'ın kuzeyinde bulunan ve son 3 gündür etkisini sürdüren kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan köy yolları, Belediye karla mücadele ekipleri tarafından temizlenerek tekrar hizmete açılıyor.

İlçe merkezinde 15  toplam 103 mahalleye hizmet götüren Kozan Belediyesi , ilçenin kuzeyinde kar yağışı nedeni ile yolları kapanan kırsal mahallelerde yol açma çalışması başlattı. Fen işleri Müdürlüğümüz şantiye şefliği bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, Yanalerik,Çamdere,Savruk yaylası ile Horzum Elmalı mahallelerinin yollarını ulaşıma açtı.Karla mücadele çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kazım Özgan; "Kozan Belediyesi olarak kar ile mücadele ekiplerimiz kilometrelerce uzakta zor koşullarda vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

Haber Tarihi: 20.03.2020