Kaymakam Gürçam'dan Başkanımıza İade-i Ziyaret

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
Kaymakam Şafak Gürçam geçtiğimiz haftalarda Kozan'da göreve başlamıştı.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk geçen pazartesi Kaymakam Gürçam'ı ziyaret etmiş, hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Kaymakam Gürçam, Başkanımızı ziyaret ederek iade-i ziyarette bulunmuş oldu.

Kaymakam Şafak Gürçam'ın Kozan için önemli projelere imza atacağına inandığını dile getiren Başkanımız; "Sayın Kaymakamımız genç yaşına rağmen önemli görevlerde bulunmuş, son olarak da ilçemiz kaymakamlığına atanmıştır. Pazartesi günü hayırlı olsun demek için kendisini ziyaret etme fırsatı buldum. Kaymakamımız salı günü de Hayat Boyu Eğitim Merkezimizin proje kapanış toplantısına katılmış, ardından da merkezimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana kaymakamlığımız ile bir çok projede birlikte çalıştık, verimli sonuçlar aldık. Allah bundan sonra da kurumlarımız arasındaki birliği korusun ve Kozanımız için herşeyin en iyisini yapmayı bize kısmet etsin." dedi.

Başkanımız Kaymakam Gürçam'a  Belediyemiz Hayat Boyu Eğitim Merkezinde açılan ahşap boyama kursunda yapılan bir ayna hediye etti.

Haber Tarihi: 29.09.2017