Kaymakamımız Şantiye Şefliğimizi Ziyaret Etti

Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam, Belediyemiz Şantiye Şefliğini ziyaret etti.

Şantiye ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakamımız Şafak Gürçam, belediye hizmetlerimiz hakkında da detaylı bilgi aldı.

Kaymakamımız Gürçam, Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu'nun ev sahipliğinde, şantiye şefliğimizdeki atölyeleri yakından inceledi. Başkan Yardımcımız Yeşiloğlu marangozhane ve demir atölyesindeki çalışmaları anlattı. Belediyemizin en büyük altyapı projelerinden olan yağmur suyu drenaj hattında kullanılan büzlerin üretimini de inceleyen Şafak Gürçam, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaymakamımız Gürçam'ın ziyareti hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu; "Sayın Kaymakamımıza ziyaretinden ve çalışmalarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kozan Belediyesi olarak kısıtlı bütçemize rağmen hizmetlerimizde kullandığımız büzleri, elektrik direklerini ve yağmur suyu ızgaralarını kendimiz üretiyoruz. Ayrıca İmar Limited Şirketimiz tarafından üretimi ve satışı yapılan bims bloklarının da kalıpları şantiyemizde hazırlanıyor. Amacımız maliyeti düşürerek vatandaşımıza ucuz ve kaliteli hizmet götürmek." dedi.

Haber Tarihi: 12.03.2018