Konakkuran Köyü Sakinlerinden Başkanımıza Davet

Feke ilçesine bağlı Konakkuran Mahallesi Sakinleri Kozan Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan'ı makamında ziyaret ederek "Konakkuran Köylüleri Buluşuyor 6. Piknik Şöleni"'ne davet ettiler.

Ziyarette 18 Ağustos tarihinde Feke İlçe merkezindeki Piknik Alanında yapılacak olan Konakkuran Köylüleri Buluşuyor 6. Piknik Şölenine Başkan Özgan'ı davet eden Konakkuran Köyü sakinleri Başkan Özgan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ise Konakkuran Köyü sakinlerinin nazik davetlerine teşekkür ederek programa katılarak Konakkuranlı hemşerileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

18 Ağustos tarihinde Feke ilçe merkezi piknik alanında yapılacak olan şölenin programı ise açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, Kuran-ı Kerim okunması, Konak Kuranlıların faaliyetleri, Misafirlerin tanıtımı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in konuşması, Şiirler, öğle yemeği, ozanların atışması, yarışmalar, çekilişler ve Emrah Alsan'ın vereceği konser ile son bulacağı kaydedildi.

Haber Tarihi: 31.07.2019