Kozan Belediye Sinema Salonu yenileniyor

Kozan'da bir çok insanın sinemaseverin sinema izlemek için Adana veya Kadirliye gittiği Kozan'da Mevcut Belediye sineması tadilattan geçirilerek yakın zamanda hizmete yeniden açılacak.

Kozan Belediye Sinema salonun yakın zamanda hizmete sunulacağını belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; " Bir çok vatandaşımız sinemaya ya Kadirliye ya da Adana'ya gidiyor.Biz seçim döneminde konunun  takipçisi olacağımızı belirtmiştik.

Son vizyon filmlerinin anında Kozan'da da izlenebilmesi için çalışmalarımızı yaptık.Sinema salonunun ihtiyaçları neler ise tespitini yaptık.Hepsi alınarak kısa süre içerisinde Kozanlıların hizmetine sunacağız."dedi.

Özgan; "Son teknolojiye uygun ses sistemi ve projeksiyon cihazı takılacak,  sahne düzenlemesi yapılarak, zemin halıları yenilenip, kulisler yenilenecek, bina girişi basamak kaplamaları, giriş merpenleri de değiştirilecek."diye belirtti.

Kozan Belediye  Sinema Salonu tadilat işlemi tamamlandığında, sinema, tiyatro ve konferans salonu olarak hizmet vermeye devam edecek.

Haber Tarihi: 07.11.2019