Kozan Belediyesi'nden Yol Kumlama Çalışması

Kozan Belediyesi Şantiye şefliği ekipleri Kozan'ın çeşitli noktalarında yol kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Şantiye ekipleri İlçeye bağlı İdem ve Ortaköy mahallelerinde  yol kumlama çalışması yaparken Kozan'ın çeşitli noktalarında ise asfalt ve yama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile çukurlar ile genel yama çalışmaları yapılırken İdem ve Ortaköy mahallelerinde bozuk yollar yapılarak kumlama çalışması yapıldı.

Çalışmaların ara vermeden devam ettiklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan "Belediye olarak elimizden geldiği kadarı ile vatandaşlarımıza hizmet noktasında gereğini yapıyoruz.Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İdem ve Ortaköy  mahallelerinde bozulan yollar yapılarak kumlama çalışmaları yapıldı.Yine şehrin çeşitli noktalarında asfalt ve yama çalışmaları ekiplerimiz tarafından ara vermeden devam ediyor."dedi.

Haber Tarihi: 13.03.2020