Kozan Belediyesi Temiz Bir Çevre İçin Çalışıyor

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farkındalık yaratmak için Mustafa Kemal Sokakta temizlik çalışması yapıldı.

Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara süpürge dağıtımı yapılarak tarihi Mustafa Kemal sokak üzerinde yollar süpürülerek farkındalık yaratılırken, vatandaşlarda destek verdi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan;  Etkinlikler kapsamında vatandaşlara farkındalık yaratmak için tarihi Mustafa Kemal Sokakta vatandaşlarımız ile temizlik çalışması yapıldı.Temizlik çalışmalarımız önümüzdeki günlerde Kozan'ın değişik yerlerinde devam edecek. Çalışmalarımıza destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek "Bu Kozan hepimizin önce evimizin önünü sonra sokağımızı sonra da ilçemizi temiz tutmamız lazım "dediler.

Haber Tarihi: 24.10.2019