Kozan Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Kozan  Belediyesi ekipleri, çalışmalarına şehir merkezi ve kırsal mahallerde stabilize yol yapım ve kumlama çalışmaları devam ediyor.

Hava şartlarının uygun olması ile çalışmalarını hızlandıran ve vatandaşların yaşayabileceği mağduriyetleri önleyici hizmetleri hızlandıran Kozan Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanına ulaşmayı sürdürüyor.

Karacaoğlan mahallesinde vatandaşların istek ve taleplerini göz önünde bulunduran ekipler, yol açma ve yol kumlama çalışmalarını  sürdürüyor.

Kozan  Belediye Başkanı Kazım Özgan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; "Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Özgan ; "Yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor, Ekiplerimiz şu anda Kozan merkez ile kırsal mahallerde  vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yol açma ve kumlama çalışmaları ile yol genişletme, stabilize malzeme serme sıkıştırma, şarampol açımı, beton büz döşeme ve yol bakım çalışmaları yapıyor. Yaptığımız hizmetler inşallah şimdi olduğu gibi sürekli bir şekilde devam edecektir, Tüm vatandaşlarımıza hizmet götürme gayreti içindeyiz. Kozan Belediyesi olarak çalışmalarımız son hızıyla devam edecek "dedi.

Haber Tarihi: 23.01.2020